preffar

Bästa aktieblogg

Last Updated on april 12, 2024 by admin

Det finns mängder med aktiebloggar i Sverige. Här på Samuelssons Rapport har vi samlat en lista med nästan 200 av Sveriges bästa aktiebloggar.

Det finns investeringsbloggar inom alla möjliga kategorier. Det vanligaste temat för en aktieblogg är utdelningsaktier. I Sverige finns det bara ett fåtal aktiebloggar som handlar om trading. Gemensamt för de flesta aktiebloggar är att de har egna portföljer och att de är långsiktiga med sina investeringar.

Några av de största och bästa aktiebloggarna i Sverige är:

Det du främst bör ta hänsyn till när du letar efter bra aktiebloggar är själva innehållet. Inte bara kvaliteten och relevansen, utan också rekommendationer och omdömen. Jämför gärna flera olika undersökningar och listor och provläs gärna innan du bestämmer dig för vilken eller vilja aktiebloggar du vill följa.

I en av de omröstningar som gjorts på nätet för några år sedan, där cirka 600 personer deltog, hamnade bland andra aktiebloggarna Petrusko och Cornucopia i topp, följda av Lundaluppen, Miljonär innan 30, Kronan till Miljonen och RikaTillsammans. Andra populära finans- och aktiebloggar är exempelvis Fundamentalanalysbloggen, Aktiefokus och Långsiktig investering.

Du kan hitta ytterligare 187 aktiebloggar här: